PROMOTIE VIDEO

De juiste beelden
Voor jouw bedrijf
Laat je bedrijf zien
Maak een CTA
Visueel aantrekkelijk

PROMOTIE VIDEO

Laat je bedrijf zien! en maak het visueel aantrekkelijk voor de bezoeker!
De kracht van een promotievideo

Promotievideo’s laten je bedrijf op een visueel aantrekkelijke wijze zien. Of het nou gaat over jouw bedrijf, product of service, met een promotievideo ben je er zeker van een sterk, professioneel beeld te creëren dat goed past bij je bedrijf.

Wat heeft een promotie video nodig

Het maken van zo’n video is ook heel toegankelijk. Je geeft aan wat je precies wil en laat de rest over aan Vol-Gas. Een goede promotievideo voldoet aan nette kwaliteitseisen waardoor hij betaalbaar blijft en in hoge resolutie kan worden afgespeeld. Dit betekent dat er gekeken moet worden naar licht, camera’s, acteurs en spelers waarmee de makers moeten werken om te zorgen dat de video’s goed uitpakken.

Waarvoor is de video te gebruiken?

Eens gemaakt kan de promo video op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kan hij gebruikt worden als onderdeel van presentaties maar ook als onderdeel van PR-uitingen zoals persberichten, press kits of andere vergelijkbare dingen. Tevens is het ook mogelijk hem te uploaden naar online videoplatforms om daar meer bekendheid mee te krijgen en zo meer leads te genereren voor je bedrijf of product/service.

Wat voor effect heeft het voor jou?

De mogelijkheden met promovideo's zijn heel breed en ze helpen je daarnaast ook om echt iets toe te voegen aan je uiting rondom merkbeleving of presentatie waarmee je klant gerustgesteld kan worden in jouw product/service. Je kan ze bovendien ook gebruiken om interessante visuals toe te voegen aan social media berichten die dan weer mensen trekken naar jouw bedrijf/product/service en help je optimaliseren voor SEO doeleindes.

Conclusie

Kortom: Door eens inzetten op promotievideo’s ben je verzekerd van impact die past bij het imago dat jij voor ogen had bij je business!