Natural Spices

Ontdek hier wat Yvo van de samenwerking met vol-gas vindt
Ivo van Natural Spices aan het werk

Nieuwe salesmedewerker voor Natural Spices

Een voedselfabrikant onder de rook van Amsterdam is op zoek naar een goede salesmedewerker die de directeur gaat helpen om een miljoen extra omzet te genereren.
De directeur is te druk om zelf alle contacten te onderhouden maar hij weet dat zijn aanbod aantrekkelijk is. Een ‘bad hire’ uit het voorgaande jaar maakt de directeur zorgelijk over de ver- keerde kandidaat.

Gedurende twaalf weken is een recruitmentcampagne uitgevoerd op LinkedIn en op Indeed voor een midcareer salespersoon. Dit bedrijf is als werkgever vooral aantrekkelijk door het product dat ze voeren, de pensioenregeling en de vrijheid van de rol. Deze positieve punten zijn nadrukkelijk naar voren gekomen in de campagne. Ook is er onderzoek gedaan naar de grootte van de vijver voor salesmensen. Omdat deze wel groot is, is besloten een filter in te bouwen zodat er niet weer een bad hire situatie ontstaat.
Foto van Yvo Keijlewer eigenaar van Natural Spices

Resultaten

In 12 weken tijd komen 17 reacties binnen. Deze leidden tot 9 gesprekken, 2 meeloopdagen en een salesplanpresentatie. De beste kandidaat is aangenomen.
"Wat krijgen we veel reacties en wat fijn dat Vol-Gas de eerste selectie doet"

Ook op zoek naar nieuwe medewerkers?

Vol-Gas marketing helpt je graag verder. Plan nu een vrijblijvend gesprek in.

Wil je meer resultaat?