Natural Spices

Ontdek hier wat Mari-Jon van de samenwerking met vol-gas vindt
De kruiden van Natural Spices

Top-QC Kandidaat Gevonden voor Natural Spices

Natural Spices, een voedselfabrikant gelegen nabij Amsterdam, stond voor de uitdaging om een hooggekwalificeerde Quality Control (QC) professional te vinden. De noodzaak voor een Top-QC kandidaat is cruciaal voor het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen in hun productieproces.

De zoektocht was gericht op het vinden van een ervaren QC professional met diepgaande kennis in de voedingsindustrie. Dit was essentieel voor Natural Spices om hun reputatie voor kwaliteit en veiligheid te waarborgen. De uitdaging was om een geschikte kandidaat te vinden die voldeed aan de hoge eisen en normen van het bedrijf.

Net als bij de eerdere succesvolle zoektocht naar een sales medewerker, werd gekozen voor een gerichte LinkedIn outreach campagne. Deze campagne was specifiek ontworpen door Vol-Gas om professionals in de voedingsindustrie aan te trekken met ervaring in kwaliteitscontrol.
Natural Spices logo

Resultaten

Binnen een periode van 6 weken ontving Natural Spices 74 reacties. Na een zorgvuldig selectieproces, werd de ideale Top-QC kandidaat gevonden en aangenomen.
"Ik zocht een top-QC kandidaat in Food. De LinkedIn campagne door jullie werkte super goed."

Ook op zoek naar nieuwe medewerkers?

Vol-Gas marketing helpt je graag verder. Plan nu een vrijblijvend gesprek in.

Wil je meer resultaat?