FOTO/VIDEO SHOOT

Film jow visie
En laat jezelf zien!
Film jouw visie
Content voor socials
Houd je klanten up-to-date

FOTO/VIDEO SHOOT

Laat jouw visie zien via beeld! En houd je kanten up-to-date!
Het doel van goede marketing

Is altijd het zorgen dat bestaande en nieuwe klanten weten dat je bestaat. Doordat ze herhaaldelijk je boodschap zien, denken ze veel aan jou en op het moment supreme dat ze willen kopen hopelijk ook als eerste aan jou, en je aanbod. Deze bewustwording, die in stapjes gaat, noemen marketeers de onderstroom'. Deze onderstroom bestaat uit deen grote groep mensen, consumenten, die enthousiast is over jou en jouw diensten. En die met jou contact op zal nemen als hij of zij eraan toe is.

Doel beelden

Goede beelden, die niet van de plank komen zoals stockfoto’s, zijn de basis van vertrouwen. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Een potentiële klant die jouw bedrijf ziet met jouw mensen en jouw uitstraling geeft meer vertrouwen in je diensten dan als er kunstmatige beelden worden gebruikt. Daarom adviseert Vol-Gas Marketing altijd om je eigen materiaal te maken en te gebruiken.

Wanneer zijn beelden goed?

Uiteraard moeten de beelden scherp zijn en dienen de boodschap die je wilt vertellen, te ondersteunen. Wil je transpa- rantie uitstralen, dan dien je ook de ‘achterkant’ van je bedrijf te laten zien, bijvoorbeeld degene die op kantoor werkt. Ben je een ster in techniek, laat dan je monteurs zien, en apparatuur die je gebruikt.