Tips om goed personeel te vinden

Het vinden van sterspelers – A-players in het Engels - is de heilige graal in het wervingsproces.

Het identificeren en werven van sterspelers, die een significante impact hebben op je organisatie, is cruciaal voor innovatie en succes. Deze individuen zijn niet alleen getalenteerd, maar ook gemotiveerd en inspirerend voor anderen. Maar hoe kun je deze uitblinkers identificeren en aantrekken? Welke vragen moeten gesteld worden om de sterspelers te onderscheiden van de rest?

Om sterspelers te vinden, is het essentieel om door middel van sollicitatiegesprekken dieper in te gaan op hun prestaties en capaciteiten. Stel vragen die hun eerdere successen, probleemoplossende vermogen, en de manier waarop zij uitdagingen aanpakken, onthullen.

Een stimulerende werkomgeving die autonomie en groei bevordert, trekt natuurlijk sterspelers aan. Het is belangrijk om een cultuur te ontwikkelen waarin prestaties erkend en beloond worden.

Eenmaal aan boord, behoud je deze toptalenten door hen uitdagingen en groeimogelijkheden te bieden, ondersteund door een duidelijk carrièrepad en een competitief beloningssysteem.

Sterspelers herken je aan vaardigheden, en ook door hun passie en drive. Investeer in het herkennen, aantrekken en koesteren van deze talenten, en je bedrijf zal bloeien.

Vol-Gas bedenkt jouw recruitmentstrategie

Planning en strategie

Meld je je aan met je bedrijf dan ontwikkelen we een persoonlijke strategie voor je. 
Hoe maak je jezelf aantrekkelijk als werkgever?
Hoe genereer je nieuwe leads en kansen?
Hoe groei je ècht met je bedrijf?

Wil jij nieuwe klanten of werknemers?

Ben jij er klaar voor om je recruitment of lead generatie een extra boost te geven? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Wil je meer resultaat?