Ben jij klaar om de motor te starten en Vol-Gas te geven?

Wat kan je van Vol-Gas verwachten?

Verdien € 2000 - 3000 bruto exclusief bonussen
Een goed beginsalaris en 25 vakantiedagen
Een MacBook van de zaak
Elke maand een training

Sales at Vol-Gas Marketing B.V. - Wormerveer

Marketing agency zoekt sales assistant

Ben jij die enthousiaste salespersoon die graag wat extra gas geeft? Kom gerust eens praten bij Vol-Gas. Dé marketing agency van Nederland die zich richt op diverse branches, met een breed scala aan interessante en uitdagende projecten. Wij helpen onze klanten succes te behalen met vernieuwende en baanbrekende verkoopstrategieën en effectieve marketingcampagnes.

Dat we succesvol zijn in ons werk, blijkt wel uit onze acceleratiecijfers: onze omzet verdubbelt elke maand. Als je net zo hard wilt groeien als wij, nodigen we je graag uit voor de ‘ride of your life’.

Droombaan voor de salespersoon die meer wil. Als salesmedewerker bij Vol Gas ben je zeker geen kleine schakel binnen een groot proces. Van a tot z ben jij – strategisch en praktisch – verantwoordelijk voor het verkoopsucces van onze klanten. Je adviseert ze, werkt samen aan de verkoopstrategie, onderhandelt over deals, volgt leads op, zorgt voor de rapportage en stuurt continu bij.

Lol staat voorop in je werk. Zo is het een feestje om te werken met ons team. Samen staan jullie voor effectieve salesstrategieën – zowel inbound als outbound – met sterke pitches, overtuigende gesprekken en doordachte follow-ups. Als je afwisseling belangrijk vindt, graag meebouwt aan het leukste marketingbedrijf van Nederland én impact wilt maken dan zit je goed bij Vol Gas.

Om op volle snelheid van start te gaan, heb jij wel de juiste bagage nodig:

Sterke communicatieve vaardigheden
Proactieve houding: Het initiatief nemen om kansen te identificeren en te benutten
Empathisch vermogen: In staat zijn om je in te leven in de behoeften en wensen van klanten
Goede organisatievaardigheden: Het vermogen om je werklast effectief te beheren en prioriteiten te stellen, zodat je op schema blijft en deadlines haalt
Bereidheid om te leren: Een open mindset en de bereidheid om voortdurend nieuwe vaardigheden en kennis op te doen

Wat het werken bij Vol Gas zo leuk maakt.

We bouwen mee aan jouw succes, zodat je kunt doorgroeien. Onze klanten waarderen je werk – gemiddeld met een 9 of hoger. Je krijgt ‘speeltijd onder werktijd’, zodat je zelf projecten kunt opzetten of uitvoeren.
Je werkt in een omgeving die in het teken staat van leren van elkaar en leren van fouten. We hebben elke maand een teamuitje. (Zien we je binnenkort in onze sloep?)
Ik wil Vol-Gas gaan! Solliciteer hier