GRAFISCH ONTWERP

Jouw unieke bedrijf
Jouw unieke style
Informeer je klanten
Creëer afspraken
Ga voor de upsell

GRAFISCH ONTWERP

Maak van jouw unieke bedrijf ook jouw uniek ontwerp en ga voor jouw doelen!
Logo en huisstijl

Een logo is de basis van jouw uitstraling naar de buitenwereld. Het is je zakelijke identiteit die je trots moet laten zien. Daarom is het belangrijk dat het logo ook handig in gebruik is, met bijvoorbeeld leesbaarheid als belangrijk aspect. Vol-Gas Marketing kan je dan ook altijd voorzien van advies over een passend logo voor jouw bedrijf.

Jouw huisstijl

Naast het ontwerpen van een logo kunnen we ook de huisstijl vormgeven door voort te borduren op het ontworpen logo en toewerken naar een passende stijl. Daarbij zoeken we naar een lettertype dat ondersteunend werkt aan de uitstraling van jouw bedrijf. Ook briefpapier en visitekaartjes, maar ook ander drukwerk, kunnen door Vol-Gas Marketing hierbinnen ontworpen worden.

Wanneer is het resultaat goed?

Wanneer is je logo goed?
Het ontwerpen van een logo kost veel tijd en moeite. De Vol-Gas Marketing ontwerper kan daarbij uren bezig zijn om details te perfectioneren waardoor jouw logo tot een succes gemaakt wordt, waar je trots op bent. Om die reden is het handig om de volgende stappen effectief en efficiënt uit te voeren:

Welke stappen vragen wij jou?

Stap 1. Jij levert vijf logo’s aan. Deze vijf logos hoef je niet allemaal mooi te vinden, als je maar kunt uitleggen wat je mooi vindt en wat je niet mooi vindt aan de logo’s die je aanlevert.
Het is een goede basis om mee van start te gaan, omdat wij willen uitvinden welke uitstraling jij voor jouw bedrijf zoekt.
Stap 2. In een videocall bespreken we deze vijf logo’s en komt de Vol-Gas Marketing ontwerper tot een beeld van wat je zoekt.
Stap 3. De Vol-Gas Marketing ontwerper maakt drie verschillende logo’s voor je.
Stap 4. In een videocall bespreek je met de Vol-Gas Marketing ontwer¬per wat je mooi en niet mooi vindt aan de drie verschillende ontwerpen.
Stap 5. De ontwerper maakt op basis van jouw wensen 1 finaal logo.
Stap 6. In een videocall bespreek je met de Vol-Gas Marketing ontwer¬per dit logo en kun je, indien nodig, nog kleine wijzigingen toebrengen.