+31 (0) 75 207 3472
info@volgasmarketing.nl
Marketing as a service
Jouw bedrijf zo ook
Pole Position?
Marketing as a service

Wat Vol-Gas voor jou kan doen

Alle diensten op een rij

Wat is marketing?

Marketing bestaat uit het bereiken van zo veel mogelijk mensen die geïnteresseerd kunnen zijn in wat jij doet. Deze mensen probeer je te activeren zodat ze

- contact met je opnemen. of;

- een proefrit plannen. of;

- een werkplaatsbezoek plannen. of;

- een APK inplannen. Of;

- bellen naar je bedrijf.

Om dat te bereiken kun je een combinatie van onderstaande diensten inzetten. Zodra je klant wordt bij Vol-Gas maken we samen een plan om tijd en middelen zo effectief mogelijk in te zetten.

Traditionele marketing
Online neemt de overhand. Dat wil niet zeggen dat de offline drukwerk, zoals een flyer of billboard niet meer werkt. Als hiermee een campagne versterkt kan worden is dit een mooie toevoeging. Drukwerk leveren is een van de vele diensten die Vol-Gas verzorgt. Wij ontwerpen het voor je, bestellen het, en zorgen dat het bij jou bezorgd wordt.
Sociale media
Tegenwoordig zit bijna iedereen op social media. Ook potentiële klanten. Daarom is dit een manier om jouw onderneming te laten zien op de online kanalen. Je wil zoveel mogelijk engagement met jouw doelgroep. Dat bereik je door kwalitatieve berichten te plaatsen op die kanalen. Welke dat zijn hangt af van jouw doelgroep. Waar hangen ze uit? Wat vinden ze leuk en vooral hoe krijg jij ze geïnteresseerd in jouw verhaal? Je kunt campagnes doen onder mensen die je al kennen (om ze te activeren) of onder nieuwe doelgroepen. Voor dit laatste is vaak advertentiebudget nodig.
Kom er achter wat wij kunnen doen

Zoekmachine optimalisatie

Elke onderneming heeft een website, maar werkt die wel voldoende? Websites zijn vaak niet geoptimaliseerd voor de zoekmachines waardoor (potentiële) klanten jou niet vinden. Zonde.

Wil je meer bezoekers die jouw website bezoeken en dus meer mogelijke klanten? Besteed dan tijd aan het vullen van de website met de juiste beelden en teksten. Je kunt uit jezelf beter vindbaar worden of budget besteden om hoger te komen op een Google zoekpagina. Vol-Gas kan je helpen.

Meer bezoekers op jouw website

De zoekmachines zien een website als een verzameling van pagina’s. Deze pagina’s vertellen aan de zoekmachines wat voor inhoud zij hebben. Dit kan algemeen informatief zijn maar ook specifiek zoals een product.
Vol-Gas creëert de juiste inhoud voor jouw website
Het gaat erom dat het doel van de pagina duidelijk is voor de zoekmachines. Dat vertel je door specifieke code toe te voegen. Dan vertel je aan de zoekmachines dat een pagina over een bepaald zoekwoord gaat. Dit in combinatie met vele andere factoren zorgen ervoor dat een pagina een ranking krijgt. Deze ranking bepaalt op welke plek de pagina komt te staan. Dit kan op de eerste pagina zijn, maar ook lager omdat de concurrentie te aanwezig is
Zoekmachine adverteren
Een goede doeltreffende manier van adverteren. De zoekmachines zijn platformen waar mensen vaak gericht zoeken. Dit is door middel van vragen of kernwoorden die op deze basis een advertentie laten zien. Hier kan weer informatie uitgesloten woorden om zo nog strakker de doelgroep te bereiken. Het gaat erom dat de campagne zo veel mogelijk profijt haalt uit een klik van een bezoeker. Daarvoor is meestal een aparte webpagina voor nodig die speciaal is gemaakt voor dit doeleind.
Waar wil jij op scoren?

Contentmarketing

Jouw verhaal zo goed en zo breed mogelijk verspreiden. Dit moet kwalitatieve content zijn die de bezoeker meerwaarde oplevert. Potentiële klanten binden aan jouw bedrijf door op een unieke manier te vertellen wat hun interesseert.

Op deze manier werk je structureel aan informatievoorziening die ervoor zorgt dat je een sterke relatie opbouwt met bestaande en nieuw klanten. Vaak is dit een van de betere lange termijn strategieën.

Traditionele marketing

Online neem de overhand. Dat wil niet zeggen dat de flyer, brochure of billboard niet meer werkt. Als hiermee een campagne versterkt kan worden is dit mooie toevoeging.

Drukwerk leveren is ook een van de vele diensten die Vol-Gas verzorgt

print
Waarom
Je onze nieuwsbrief moet ontvangen
Blijf op de hoogte hoe Vol-Gas groeit en jij mee kan groeien.